Vi er et team bestående af engagerede og serviceorienterede sikkerhedskonsulenter, som alle har en solid erfaring indenfor sikkerhedsbranchen - både nationalt som internationalt.
 
Mentor Security påtager sig flere typer af opgaver indenfor sikkerhedsløsninger og tilbyder samtidigt kurser, rådgivning samt levering af know-how.
 
Vi har løst flere opgaver for bl.a. modehuse, auktionshuse, udført VIP-service samt natklubber m.v. (se referenceliste).
 
Mentor Security lægger vægt på at yde en både effektiv og fleksibel indsats. Vi er hverken de dyreste eller de billigste på markedet, hvilket vi er bevidste omkring.

I stedet koncentrerer vi os om at være det sikre valg og de bedste på vores felt. En indsats der sikrer, at Mentor Security bliver det naturlige sikre valg når vores og nye kunder skal vælge deres foretrukne sikkerhedspartner.

Mentor Security ønsker at kendetegnes som værende sikkerhedsfirmaet som leverer optimal sikkerhed, optimal  kundeservice samt rådgivning. Da vi hos Mentor Security sætter rådgivningen i højsædet og derfor er en naturlig del af vores koncept til glæde for vore samarbejdspartnere samt kunder.
 
De er velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende møde. Hos os er vi meget bevidste om en åben dialog omkring hvilke services vi kan tilbyde vore kunder og dermed sikre deres interesser.