The International Racing Festival.

For the 2012 edition of The International Racing Festival in April, we had the need for a top professional security situation looking after our VIP area.... Læs mere >>

 

Hermés.

Jeg har nu arbejdet med Mentor Security i 6 år – først som butikschef for Birger Christensen og senere som butikschef for Hermes, Østergade 3, 1100 Kbh. K. De er et af de få firmaer, som virkelig forstår detailbranchen og kan arbejde med kunderne og personalet på en professionel måde. Jeg vil varmt anbefale dem, da jeg ved, de udfører deres arbejde 100 % hver dag.

 

Helle Skovbon

Hermés Dubai

 

 

 

Shout! CPH ApS

”Mentor Security har leveret event Security til vores arrangement, hvor såvel vi som vores gæster har følt os aldeles trygge. De leverer ikke bare vagter, men har et totalt Security overblik. De sørger for afspærring, offentlige tilladelser og gennemgår desuden brandsikkerhed omkring vagtstedet. Det er min oplevelse at personalet fra Mentor Security udover professionel sikkerhed også yder en utrolig god service.”

 

Project Manager

Mads Reimer

 

 

 

Gucci

Mentor Security har været tilknyttet Gucci siden november 2006. I dette tidsrum har Mentor Security leveret en fremragende service. I løbet af min tid som butikschef for Gucci-butikken i København har jeg stiftet bekendtskab med en lang række sikkerhedsfirmaer, hvoraf Mentor tæller blandt de bedste, jeg har samarbejdet med. Dette skyldes uden tvivl deres professionalisme og høje serviceniveau.

I sagens natur forventer Gucci et højt serviceniveau og den rette indstilling af alle dem, der kommer i berøring med firmaet. Mentor Security passer perfekt ind i butiksmiljøet, og deres standarder er et multinationalt luksusmærke værdige. Hvad sikkerhedsmæssige formål angår, giver jeg dem derfor gerne mine bedste anbefalinger.

 

GUCCI

Ivonne Dones

Butikschef

 

 

 

Birger Christensen A/S

 

Hermed min udtalelse om Mentor Security.

Birger Christensen har gennem en årrække benyttet sig af Mentor Security.

Vi har altid fået en meget professionel overvågning af dette firma - der er altid tale om en servicebetonet kontakt til både kunder og medarbejdere. Mentor Security er nu en integreret del af Birger Christensen - hvor de er fleksible og hjælpsomme i en ofte travl hverdag i et detailmiljø.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefaling af Mentor Security

 

Jens Birger Christensen
Adm. Direktør

 

 

 

Bottega Veneta

Bottega Veneta er et eksklusivt italiensk varemærke, idet alt er forarbejdet og produceret i hånden.

Vi har derfor brugt Mentor Security, når behovet herfor har været tilstede.

Vi har siden vores åbning i juli 2007 kun brugt Mentor Security som sikkerhedsfirma.

Vi har under vores samarbejde med Mentor Security været yderst tilfredse, og sætter stor pris på deres fleksibilitet og engagement i butikken.

Vi ligger stor vægt på, at vores vagter er høflige og imødekommende over for vores kunder samt personale. Mentor Security har udført deres arbejde til vores fulde tilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale dem som sikkerhedsfirma, og jeg er særligt glad for min daglige kontakt med firmaets sikkerhedsansvarlig.

Hvis yderligere informationer ønskes er I velkomne til at kontakte mig.

Angeliqa Schoeneck

Butikschef