Mentor Close Executive Protection er et team af livvagter, som tager hånd om sikkerheden omkring VIP-personer - og eller arrangementer. Vore livvagter har gennemgået en grundig uddannelse inden for både bevæbnet samt ubevæbnet Close Executive Protection, sikkerhedskørsel samt selvforsvar. Vort team af Mentor Close Executive Protection ansatte bliver løbende efteruddannet.
 
Opgaven løses efter netop deres individuelle behov og ønsker. I forbindelse med komplette eller skræddersyede løsninger, er det essentielt med grundig forberedelse inden opgaven påbegyndes således, at opgaven bliver en god oplevelse for alle parter.
 
En risikovurdering foretages i samarbejde med kunden således, at alle forholdsregler er veldefinerede og klarlagt - så vi kan påtage os ansvaret for kundens sikkerhed på en optimal og forsvarlig måde.
 
Arbejdsopgaverne defineres ud fra det forestående scenarie sammenholds med kundens individuelle ønsker. Mentor Security sørger f.eks. for ruteplanlægning og kørsel, sikring af adgangs- og flugtveje samt diverse praktiske opgaver som bestilling af hotel samt rejser. Vi giver endvidere en generel briefing om diverse forhold baseret på vores omfattende lokalkendskab.
 
Mentor Security kan også tilbyde Mentor Close Executive Protection i forskellige kombinationsmuligheder ved særlige lejligheder eller begivenheder - i og uden for landets grænser.
 
Vores team optræder altid i præsentabel og anstændig påklædning, nøje tilpasset efter det givne scenarie. Diskretionen er således i højsædet og vores tilstedeværelse er ikke mere synlig end i det omfang det er nødvendigt.
 
Hvad enten kunden færdes offentligt eller privat, vil Mentor Security sikre den bedst mulige afvikling af opgaven så kunden under hele forløbet vil føle sig tryg.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvilke løsningsforslag vi kan tilbyde baseret på dine aktuelle behov.